Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Οδηγός της ΕΘΕΛ χτύπησε με Taser μαθητές μέσα στο λεωφορείο

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο πατέρας ενός ανήλικου παιδιού στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, περίπου στις επτά το απόγευμα της Παρασκευής, οδηγός λεωφορείου της ΕΘΕΛ στο...


Ολυμπιακό Χωριό χτύπησε με Taser (όπλο που προκαλεί ηλεκτροσόκ) τρεις μαθητές, επειδή του απάντησαν άσχημα, σε μία αγενή παρατήρησή του.

Όπως είπε ο πατέρας, ο οδηγός με έντονο ύφος και άσχημο τρόπο ρώτησε τα παιδιά αν έχουν εισιτήριο και επειδή εκείνα του απάντησαν χρησιμοποιώντας έναν χαρακτηρισμό, τα χτύπησε με το Taser.

Εκείνη την ώρα το λεωφορείο είχε πολλούς επιβαίνοντες μαθητές που άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα και ο οδηγός ξεκίνησε το λεωφορείο, κινούμενος ανάποδα στους δρόμους του Ολυμπιακού Χωριού, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με το λεωφορείο ένα παιδί (τον γιο του καταγγέλοντα) στον ώμο, που βρισκόταν πεζός στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με τον πατέρα, ο οδηγός όπως και τα παιδιά - ακόμα και το παιδί που τραυματίστηκε στον ώμο - οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, όλοι κατηγορούμενοι για το περιστατικό.

Είπε ακόμα ότι τα παιδιά αργότερα σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ο πατέρας τόνισε ότι τα σημάδια από το Taser είναι ορατά πάνω στο δέρμα των παιδιών.