Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Ήρθε το τέλος των Ugg;

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να μονοπωλήσει και να πολώσει το ενδιαφέρον και τις απόψεις στο θέμα μόδα και στυλ, είναι σίγουρα οι μπότες UGG. Ή τις λατρεύουν ή τις μισούν. Μέση λύση και γνώμη σπανίως υπάρχει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι...


όλοι έχουν κάτι να πουν. Άντρες γυναίκες τις σχολιάζουν!
Για κάποιους είναι το πιο απαίσιο παπούτσι που φόρεσε ποτέ γυναικείο πόδι ενώ για άλλους το πιο ζεστό, στυλάτο και άνετο. Χρόνια τώρα οι celebrities τις αποθέωναν ακόμη και με σορτς το καλοκαίρι! Μέχρι που ήρθε ο κορεσμός. Ναι, μάλλον φορέθηκαν τόσο που βρέθηκαν στην αρχή του τέλους. Η μέχρι τώρα φιλοσοφία του brand "any press is good press" (κάθε μορφής δημοσιότητα είναι θεμιτή) γκρεμίζεται. Από τον Οκτώβρη οι αναφορές έδειχναν πτώση των πωλήσεων κατά 31%, ενώ οι τιμές αυξήθηκαν!

Tο brand προσπαθεί από την περασμένη χρονιά να ορθοποδήσει, συνεργαζόμενο με τον Tom Brady και έχοντας την υποστήριξη του André Leon Talley. Δεν ήταν όμως αρκετό ούτε για το κοινό της Νέας Υόρκης. Συνέβη το ίδιο με τις βελουτέ φόρμες Juicy : πανικός και μετά πτώση. Οι πωλήσεις έπεσαν στο -55% και μπαίνει Δεκέμβριος... Παρόλα αυτά οι Uggs αποτελούν κλασικό κομμάτι. Η εταιρεία αποφάσισε να κλείσει αρκετά παραρτήματα. Ελπίζει βέβαια να αντέξει τα επόμενα χρόνια!
queen.gr