Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ζητά 100 εκ. ο πρώην της Σακίρα για τα... οπίσθια!

Η Σακίρα διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί, αλλά ο πρώην της δεν την αφήνει σε ησυχία και της ζητά 100 εκατομμύρια δολάρια κι αποζημίωση για την επιτυχία «Hips don't lie»! Θέλει να....


χαρεί την ευτυχισμένη περίοδο της εγκυμοσύνης της και ο πρώην της δεν την αφήνει! Ο λόγος για το είδωλο της μουσικής σκηνής Σακίρα (Shakira) που σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της, τον καρπό του έρωτα της με το σύντροφό της Ζεράρντ Πικέ (Gerard Pique).

Όμως ο πρώην της ο Αντόνιο Ντε Λα Ρούα (Antonio de la Rua) εδώ και ένα μήνα έχει κινηθεί νομικά εναντίον της και ζητάει 100 εκατομμύρια δολάρια, καθώς ισχυρίζεται ότι "έσπασε" το συμβόλαιο που είχαν συνάψει οι δυο τους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η τραγουδίστρια οφείλει μεγάλο μέρος της επιτυχίας της σε εκείνον, καθώς τα έξι χρόνια που ήταν μαζί, τη βοήθησε να "χτίσει" το όνομα και την εικόνα της.

Επιπλέον της ζητά αποζημίωση και για την επιτυχία του τραγουδιού "Hips don’t lie", που όπως αναφέρει, εκείνος την έπεισε να το τραγουδήσει και να το χορέψει με ένα συγκεκριμένο τρόπο κάνοντας διάσημα τα οπισθία της!

Πηγή: radar.gr