Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Συνελήφθη 40χρονος που φωτογράφιζε γυναίκες στον προαστιακό!

Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες του «Ζω Παλλήνη», στη σύλληψη 40χρονου που τραβούσε παρανόμως φωτογραφίες ανυποψίαστων γυναικών με το κινητό του τηλέφωνο, στον προαστιακό σταθμό του Κορωπίου και στους....


γύρους σταθμούς, όπως Κάντζα και Παλλήνη, προχώρησε, η ασφάλεια Παιανίας προχθές. Μια πολύ σημαντική επιτυχία της Αστυνομίας καθώς ο συγκεκριμένος «κύριος», είχε αναστατώσει πολλές γυναίκες και δεσποινίδες τον τελευταίο καιρό και στη θέα του μάλιστα, είχε αρχίσει να επικρατεί… τρόμος και πανικός στους σταθμούς!

Πως έχει η ιστορία: Τις τελευταίες εβδομάδες γινόντουσαν συνεχώς καταγγελίες από γυναίκες και κοπέλες, ότι άγνωστος τις φωτογράφιζε χωρίς την συγκατάθεσή τους φυσικά, στους σταθμούς του προαστιακού, αλλά και μέσα στο τρένο στα βαγόνια, κατά την διαδρομή.

Οι καταγγελίες έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας, καθώς ο δράστης δρούσε κυρίως στον σταθμό του προαστιακού του Κορωπίου και κατά την διαδρομή από το Κορωπί ως τους Αγίους Αναργύρους όπου εργαζόταν.

Το υλικό που τραβούσε πάντως, ήταν κυρίως από το Κορωπί και τους γύρους σταθμούς, Κάντζα, Παλλήνη.

Την Δευτέρα λοιπόν, άνδρες της Ασφάλειας της Παιανίας περίμεναν τον δράστη στον σταθμό του Κορωπίου και τον συνέλαβαν.

Του κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο αμέσως, στο οποίος εντοπίστηκαν δεκάδες φωτογραφίες από ανυποψίαστες καλλίγραμμες και εμφανίσιμες γυναίκες που τις είχε τραβήξει!

Ο κατηγορούμενος στην κατάθεσή του παραδέχτηκε τις παράνομες πράξεις του και τις απέδωσε σε ελάττωμα και αδυναμία του χαρακτήρα του, λέγοντας ότι δεν ήθελε να κάνει κάτι κακό, απλά του άρεσε να φωτογραφίζει ωραίες γυναίκες…

Του ασκήθηκαν κατηγορίες περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου και πήρε δικάσιμο.

Επίσης, μετά από έρευνα που έγινε και στο σπίτι του, κατασχέθηκε ο σκληρός δίσκος της κεντρικής μονάδας του υπολογιστή του, στον οποίον βρέθηκαν περισσότερες από… 7.000 (!!!) φωτογραφίες ανυποψίαστων γυναικών, που είχαν τραβηχτεί κυρίως στους συρμούς!
zwpallini.gr