Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

«Αρχινταβατζής του ποδοσφαίρου ο Κουρίδης»!

Λάβρος ήταν κατά του νομικού συμβούλου της ΕΠΟ, Θόδωρου Κουρίδη, ο Χρήστος Σάββας, υποστηρίζοντας πως είναι ο αρχινταβατζής του ελληνικού ποδοσφαίρου! Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ και μέλος της....


Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ανέφερε παράλληλα στην τηλεοπτική «Δίκη» του ΣΚΑΪ ότι ο κ.Κουρίδης ήταν εκείνος που αλλοίωσε τα πρακτικά του συμβουλίου. Ο λόγος όπως αναφέρει είναι ότι δεν ήθελε να περάσουν στους πίνακες διαιτητές από Ενώσεις που δεν επρόκειτο να ψήφιζαν τον Σαρρή. Επιπλέον αναφέρεται στην επιστολή του Κύρου Βασάρα που δεν διαβάστηκε ποτέ, ενώ αφήνει αιχμές και για τους Δούρο, Μπριάκο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Σάββας:

«Ξέρω τους νταβατζήδες στο ποδόσφαιρο και ξέρω και τον αρχινταβατζή. Είναι ο κ. Κουρίδης. Μου έκανε και αγωγή γι’ αυτά που έχω πει και ελπίζω να φτάσει η υπόθεση στο δικαστήριο. Τότε ο κόσμος θα μάθει ποιος ήταν ο ρόλος του τις τελευταίες δεκαετίες, όλα αυτά που έχει κάνει και σε πόσες λανθασμένες αποφάσεις έχει οδηγήσει το Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Αυτός που αλλοίωσε τα πρακτικά του συμβουλίου είναι ο κ. Κουρίδης. Αυτός ήταν που δεν ήθελε να περάσει η απόφαση που πρότεινα, γιατί θα πέρναγαν στους πίνακες κάποιοι διαιτητές οι οποίοι δεν ανήκαν σε Ενώσεις που θα ψήφιζαν Σαρρή. Γι’ αυτό και δεν με ήθελαν στην Επιτροπή. Και η επιστολή Βασάρα με την οποία διαχώριζε τη θέση του από τους πίνακες των διαιτητών, δεν διαβάστηκε ποτέ στο Δ.Σ. Και ήταν ο μόνος που τελικά πλήρωσε το μάρμαρο και έχασε τη δουλειά του.

Στην ΚΕΔ δεν κρατούσαν πρακτικά. Ο Βασάρας ήθελε να κρατάνε, τα άλλα μέλη δεν ήθελαν. Τους πίνακες τους έκαναν ο Κουρίδης με τον Σταθόπουλο. Ο Μπριάκος και ο Δούρος τα πέρασαν όλα και ανταμείφθηκαν. Κι έτσι ο Μπριάκος έγινε αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ και ο Δούρος παρέμεινε στους ορισμούς της Σούπερ Λίγκας».