Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Η «κατσάδα» του Καραμανλής στον γραμματέα της ΚΟ

Εντονες συζητήσεις έχει προκαλέσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μια παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, ο πρώην πρωθυπουργός κατσάδιασε τον γραμματέα....


της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Θανάση Μπούρα, με αφορμή την ψηφοφορία για το φορολογικό νομοσχέδιο και άφησε έκπληκτους τους παρευρισκόμενους βουλευτές.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, την ημέρα δηλαδή που διεξήχθη στη Βουλή η συζήτηση επί της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το μνημόνιο.

Ο κ. Καραμανλής βρισκόταν στο γραφείο του στη Βουλή μαζί με άλλους βουλευτές, όταν εμφανίστηκε ο κ. Μπούρας και θύμισε στους βουλευτές ότι επίκειται ψηφοφορία. Ο Κώστας Καραμανλής του είπε "συννεφιασμένος": «Θανάση μου, ο ρόλος του γραμματέα δεν είναι μόνο να μαζεύει τους βουλευτές στις ψηφοφορίες, αλλά και να φροντίζει να είναι ενημερωμένοι. Θα έπρεπε να έχεις κανονίσει τουλάχιστον τρεις συνεδριάσεις για να γίνει ενημέρωση των βουλευτών και συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο».

Ο κ. Μπούρας απάντησε: «Οι βουλευτές ενημερώνονται κ. πρόεδρε, τώρα δεν προλαβαίνουμε να το συζητήσουμε πιο αναλυτικά, γιατί αρχίζει η ψηφοφορία».