Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ο Μπολτ δώρισε λεωφορείο!

Στο σχολείο από το οποίο, όπως είπε, ξεκίνησαν όλα, το «William Knibb Memorial High School» επέστρεψε ο Γιουσέιν Μπολτ, δωρίζοντας ένα λεωφορείο για τις ανάγκες μετακίνησης των μαθητών! Ο Τζαμαϊκανός πρωταθλητής των....


σπριντ έγινε αντικείμενο λατρείας από μαθητές και καθηγητές, κόβοντας σε μια σεμνή τελετή, παρουσία και των γονιών του την κορδέλα για την παράδοση του οχήματος.

Ευτυχισμένος και ικανοποιημένος που μπόρεσε να… επιστρέψει κατά κάποοι στο σχολείο ό,τι του προσέφερε στα μαθητικά του χρόνια δήλωσε ο Μπολτ, ο οποίος τόνισε ότι από εκεί ξεκίνησαν όλα, για να φτάσει εδώ που βρίσκεται σήμερα, στην κορυφή.

«Είναι μια σπουδαία στιγμή για μένα, να βρίσκομαι και πάλι εδώ. Ξέρετε, από εδώ ξεκίνησαν όλα και είμαι πολύ χαρούμενος που το κάνω αυτό», τόνισε μεταξύ άλλων ο χρυσός Ολυμπιονίκης των σπριντ, ο οποίος ρωτήθηκε και για τα πλάνα του εν όψει της νέας περιόδου, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει προγραμματισμό ακόμη.

«Είμαι σε περίοδο προετοιμασίας. Οι προπονήσεις πάνε καλά, έχει περάσει μόλις ένας μήνας. Βάζω τα δυνατά μου, δουλεύω σκληρά και θα είμαι έτοιμος όταν έρθει η ώρα», κατέληξε.