Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Στα μαλακά ο Σεϊταρίδης για δηλώσεις περί διαιτησίας

Επίπληξη ήταν η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Γιούρκα Σεϊταρίδη, από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, για τα όσα είχε δηλώσει μετά το ματς με τον Πανθρακικό, όταν είχε πει ότι είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο να υπάρχουν διαιτητές, όπως.....


αυτός του προαναφερόμενου αγώνα. Υποχρέωση του Έλληνα μπακ είναι να ανακαλέσει τα όσα είχα πει, σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής. Σύμφωνα με την απόφαση:

Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι Γεώργιος (Γιούρκας) Σεϊταρίδης ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τέλεσε το αποδιδόμενο σ' αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα της δυσφήμισης θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου κατά το ακόλουθο περιεχόμενο:

“Στις τρεις αγωνιστικές που έχουμε παίξει συμβαίνουν δύο τινά. Είτε επίτηδες η διαιτησία μας παίζει έτσι και πρέπει όλοι οι υπεύθυνοι και οι φορείς του ποδοσφαίρου να το δουν αυτό το πρόβλημα -γιατί είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο -είτε οι διαιτητές είναι ανίκανοι”.

Επιβάλλει σ' αυτόν την πειθαρχική ποινή της επίπληξης με την υποχρέωση ανακλήσεως της αναφοράς του στη διαιτησία καθ' όμοιο τρόπο κατά τις ως άνω δυσμενείς κρίσεις εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών από της δημοσιεύσεως της παρούσας.