Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Αντιεξουσιαστές από Ιταλία και Γερμανία στην Αθήνα

Διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Στην πρωτεύουσα πραγματοποιούνται σήμερα αρκετές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων και πορείες και από...


πλευράς του αντιεξουσιαστικού χώρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, για συμπαράσταση στους αντιεξουσιαστές έχουν έρθει ομοϊδεάτες τους από την Ιταλία και τη Γερμανία καθώς και άλλες ευρωπαϊκές χώρες προκειμένου να συμμετάσχουν στις πορείες.

Από πλευράς των αστυνομικών Αρχών έχουν ληφθεί μέτρα ούτως ώστε να αντιμετωπιστούν ενδεχόμενα έκτροπα ενώ αναμένεται να γίνουν εκδηλώσεις και στην περιοχή των Εξαρχείων γύρω από το σημείο που πυροβολήθηκε ο 15χρονος το 2008.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, στο σημείο που έπεσε νεκρός ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση τις βραδινές ώρες.

Κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων το απόγευμα η Αστυνομία θα αναλάβει έκτακτα μέτρα ενώ θα βρίσκονται σε ετοιμότητα περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί κυρίως των δυνάμεων των ΜΑΤ, των ΥΜΕΤ καθώς και αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.