Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Στο Μαξίμου αύριο Α. Ρουπακιώτης και δικαστικοί

Συνάντηση κάθε άλλο παρά συνηθισμένη, θα πραγματοποιηθεί αύριο (Πέμπτη, από τις 9:30 το πρωί) στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα δεχθεί τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη και την ηγεσία των....


ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας σε μια σύσκεψη αποφασιστικής σημασίας για τη συνέχιση ή μη των απεργιακών κινητοποιήσεων των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών. Της αυριανής συνάντησης, προηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι συνάντηση του κ. Ρουπακιώτη με τους προέδρους του Συμβουλίου της Επικρατείας Κώστα Μενουδάκο, του Αρείου Πάγου Ρένας Ασημακοπούλου, του προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννη Καραβοκύρη, τον εισαγγελέα Ιωάννη Τέντε και τους Γενικούς Επιτρόπους του Ελεγκτικού Συνεδρίου και των Διοικητικών Δικαστηρίων Διονύσιο Λασκαράτο και Ελένη Διακομανώλη.

Ο κ. Ρουπακιώτης αναρμόδιος για τα θέματα των αποδοχών, «μεσολάβησε», τελικώς, στον πρωθυπουργό για μια «συνάντηση κορυφής», υπό τον Αντώνη Σαμαρά, με τη συμμετοχή του ίδιου και των επικεφαλής των ανωτάτων δικαστηρίων.

Εάν το αποτέλεσμα της αυριανής συνάντησης είναι το επιδιωκόμενο προβλέπεται ότι στις γενικές συνελεύσεις των δικαστών που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο, θα ληφθούν αποφάσεις για διακοπή των απεργιακών κινητοποιήσεων.