Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

«Μια απεργία διαρκείας των φορτηγών θα δώσει χαριστική βολή στις επιχειρήσεις»

Ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, με αφορμή την εξαγγελθείσα από τους ιδιοκτήτες φορτηγών Δ.Χ. απεργιακή κινητοποίηση διαρκείας από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σε αυτήν την εξαιρετικά....


δυσμενή συγκυρία για την ελληνική αγορά, μια απεργία διαρκείας των φορτηγών θα δώσει τη χαριστική βολή στην πλειοψηφία των ελληνικών επιχειρήσεων που μάχονται να επιβιώσουν και ελπίζουν σε μια μικρή έστω ανάκαμψη του τζίρου τους κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο επιχειρηματικός κόσμος καλεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών και τους εκπροσώπους των ομοσπονδιών χερσαίων εμπορευματικών μεταφορών να καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι του διαλόγου, προκειμένου να βρεθεί η βέλτιστη λύση για το καθεστώς που πρέπει να διέπει τις μισθώσεις φορτηγών στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές.

Το ΕΒΕΑ εκτιμά ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης του νέου καθεστώτος που θεσπίστηκε με πρόσφατη τροπολογία στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, στο πλαίσιο πάντα της κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής».