Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΧΑ: Ο μόνος ρατσισμός είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων

Σκληρή κριτική στην επίσκεψη του Ευρωπαίου επιτρόπου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νιλς Μούιζνιεκς άσκησε η Χρυσή Αυγή, σχολιάζοντας πως «ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα μας είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων» ενόσω η....


«ελληνική κοινωνία ασφυκτιά από την εγκληματική δράση συμμοριών αλλοδαπών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

«Η ελληνική κοινωνία ασφυκτιά από την εγκληματική δράση συμμοριών αλλοδαπών, από αλβανούς και γεωργιανούς ληστές με καλάσνικοφ, από αφγανούς που δολοφονούν εν ψυχρώ με μαχαίρια και το κράτος τους αφήνει ελεύθερους.

»Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα μας είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων. Αν δεν σκοπεύει να αντιμετωπίσει αυτό το μείζον εθνικό και ανθρωπιστικό ζήτημα ο ευρωπαίος επίτροπος, τότε για εμάς είναι ανεπιθύμητος».

Στο πλαίσιο της επίσημης τετραήμερης επίσκεψής του στη χώρα μας, ο κ. Μούιζνιεκς θα επισκεφτεί φυλακές, αναμορφωτήρια ανηλίκων και κέντρα κράτησης μεταναστών και αιτούντων άσυλο, ενώ παράλληλα αναμένεται να συναντηθεί με μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων προκειμένου να σχηματίσει εικόνα για τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας που παρατηρούνται στην Ελλάδα.