Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ακόμη δύο κολυμβητήρια κλείνουν λόγω πετρελαίου

Μετά το ιστορικό κολυμβητήριο του Ζαππείου, λουκέτο βάζει το κολυμβητήριο στο Ναύπλιο, ενώ σειρά φαίνεται να παίρνει και εκείνο της Ορεστιάδας, καθώς το μεγάλο κόστος θέρμανσης της πισίνας, λόγω της αυξημένης....


τιμής πώλησης του πετρελαίου, βάζει τέλος στη συνέχιση της λειτουργίας τους.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων αποφάσισε η αναστολή της λειτουργίας του δημοτικού κολυμβητηρίου στην αργολική πρωτεύουσα να ξεκινήσει από σήμερα, επισημαίνοντας ότι γίνονται προσπάθειες να βρεθούν πόροι έτσι ώστε να επαναλειτουργήσει σύντομα.

Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Κολυμβητικός Ομιλος Ορεστιάδας «Νηρέας», η διοίκηση του οποίου εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο οι προπονήσεις των 350 αθλητών του να γίνονται σε κολυμβητήριο της Αδριανούπολης, που απέχει 22 χιλιόμετρα από την ελληνική πόλη, μετά την αδυναμία προμήθειας πετρελαίου για τη θέρμανση των εγκαταστάσεων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ομίλου Οδυσσέα Ρετσίδη, ο δήμος Ορεστιάδας έχει ανακοινώσει ότι το κολυμβητήριο θα σταματήσει τη λειτουργία του καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, από το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους έως και τον Απρίλιο του 2013, λόγω έλλειψης κονδυλίων για την προμήθεια πετρελαίου.

Πριν από λίγες ημέρες η «Espresso» σε εκτενές δημοσίευμά της παρουσίασε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του Ζαππείου, το οποίο κατέβασε ρολά λόγω έλλειψης πετρελαίου θέρμανσης, με τον αρμόδιο φορέα να ανακοινώνει στους αθλητές πως δεν διαθέτει τα απαιτούμενα κονδύλια για να γεμίσει με πετρέλαιο τους λέβητες του κολυμβητηρίου.