Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Κοινωνικά δίκτυα και μέσα στην... τουαλέτα

Οι νεαροί αμερικανοί ηλικίας 18 με 24 ετών χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα ακόμη και μέσα στην τουαλέτα, σύμφωνα με έρευνα. Η ίδια έρευνα που πραγματοποίησαν οι εταιρείες Nielsen και NM Incite διαπίστωσε ακόμη ότι το 51% των ενήλικων αμερικανών από 25 έως 34 ετών χρησιμοποιούν τα...


κοινωνικά δίκτυα στο γραφείο -περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ηλικιακή ομάδα. Ενώ οι προσωπικοί υπολογιστές παραμένουν τα κυριότερα εργαλεία σύνδεσης με ιστοσελίδες όπως το Facebook και το Twitter, η έκθεση διαπίστωσε μία σημαντική αύξηση στη χρήση των κινητών τηλεφώνων και των ταμπλετών.

Το 46% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι χρησιμοποίησαν κινητό για να συνδεθούν--πέρυσι το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 37%, ενώ το 16% χρησιμοποίησαν ταμπλέτα, όπως το iPad της Apple -από μόλις 3% που ήταν το αντίστοιχο ποσοστό το 2011.

Το Facebook παραμένει μακράν το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο για τους αμερικανούς, αλλά παρατηρείται μία εντυπωσιακή αύξηση από χρόνο σε χρόνο της τάξης του 1,047% στον αριθμό των χρηστών υπολογιστών που επισκέπτονται τον εικονικό πίνακα ανακοινώσεων Pinterest.