Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Πήραν λογαριασμό που τις χαρακτήριζε »Χοντρά Κορίτσια»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η συμπεριφορά υπαλλήλων εστιατορίου που αποκάλεσαν, μέσω του λογαριασμού, τρεις πελάτισσες »Χοντρά Κορίτσια». Δηλώνουν σοκαρισμένες από το γεγονός. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες αλλαγές...
και αν συντελεστούν, οι ρατσιστικές νοοτροπίες δε θα πάψουν να υπάρχουν, όσο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ως αλάνθαστο κριτήριο την εξωτερική εμφάνιση. Αυτή τους τη συμπεριφορά αποφάσισαν να επιδείξουν υπάλληλοι ενός εστιατορίου στο Stockton.

Το ωραίο γεύμα τριών φιλενάδων μετατράπηκε σε μία από τις πιο άσχημες και ντροπιαστικές εμπειρίες της ζωής τους, όταν στο λογαριασμό που παρέλαβαν, ανακάλυψαν έκπληκτες πως είχαν χαρακτηριστεί ως τα »Χοντρά Κορίτσια».

Το δείπνο των Christine Duran, Christina Huerta και Isabel Robles άφησε μία πικρή γεύση, καθώς συνειδητοποίησαν πως το προσωπικό αστειευόταν πίσω από την πλάτη τους μόνο και μόνο επειδή δεν είχαν αναλογίες μοντέλου.



Restaurant Patrons Receive Check Criticizing... από depy6

Έδωσαν την παραγγελία τους, απόλαυσαν το φαγητό τους και όταν ζήτησαν το λογαριασμό ήρθαν αντιμέτωπες με μία τεράστια έκπληξη, όταν στο πάνω μέρος αναγράφονταν ως »Fat Girls». Δεν πίστευαν στα μάτια τους και νόμιζαν πως η φίλη τους έκανε πλάκα, αλλά όταν τον πήραν στα χέρια τους κατάλαβαν πως το κακόγουστο αστείο ήταν πραγματικότητα, εν έτει 2012.

»Σοκαρίστηκα. Δεν το πίστευα. Κοιτούσα το λογαριασμό σαστισμένη και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω» δηλώνει στο News 10, η Christine Duran. »Φωνάξαμε τη σερβιτόρα, αλλά αρνήθηκε κάθε εμπλοκή και τότε απαιτήσαμε να συναντήσουμε το διευθυντή του Cameo Club Casino Restaurant.

»Είχε ένα χαζό χαμόγελο στο πρόσωπό του και έκανε προσπάθειες να μείνει σοβαρός και να μη γελάσει με όσα του λέγαμε» αναφέρει χαρακτηριστικά η Christina Huerta. Τους ζήτησε συγγνώμη για την ανάρμοστη συμπεριφορά των υπαλλήλων και τους προσέφερε έκπτωση 50%, εκνευρίζοντάς τες ακόμη περισσότερο.

Η ιστορία τους έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και θίγει για ακόμη μία φορά το θέμα του ρατσισμού και της ψυχοφθόρας επίδρασής του στα άτομα που στοχοποιούνται.