Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ομαδικός βιασμός και... πρόστιμο!

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η ιστορία της 28χρονης Βρετανίδας που βιάστηκε από τρεις Ιρανούς στο Ντουμπάι και μετά βρέθηκε να πληρώνει πρόστιμο επειδή ήταν μεθυσμένη (χωρίς να έχει σχετική άδεια) όταν της έγινε η επίθεση. «Τους παρακαλούσα να με αφήσουν να φύγω, αλλά....


εκείνοι απλά γελούσαν μαζί μου και μιλούσαν ο ένας στον άλλο σε σπασμένα αγγλικά». Αυτό δήλωσε στην κατάθεσή της η 28χρονη μάνατζερ πολυεθνικής που βρέθηκε σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή Niaf του Ντουμπάι μαζί με τρεις Ιρανούς οι οποίοι την βιάζαν και την κινηματογραφούσαν ταυτόχρονα.

Όταν κάποια στιγμή την βαρέθηκαν, απλά έφυγαν αφήνοντάς της αναίσθητη πάνω στο στρώμα. Εκείνη σηκώθηκε, ντύθηκε, πήγε στο διαμέρισμά της, άλλαξε ρούχα και πήγε στο αστυνομικό τμήμα Rashidiya. Τότε δηλαδή που ξεκίνησε η πραγματική περιπέτεια της.

Οι αστυνομικοί της πήραν την κατάθεση (και όντως συνέλαβαν δυο από τους δράστες), αλλά ταυτόχρονα της έριξαν πρόστιμο 200 ευρώ γιατί τους είπε ότι ήταν μεθυσμένη όταν συνέβη το περιστατικό. Κάτι που απαγορεύεται στο Ντουμπάι αν δεν έχεις την σχετική άδεια.

Ταυτόχρονα ο δικηγόρος των δραστών ισχυρίζεται ότι η Βρετανίδα «λέει ψέματα, επηρεασμένη από τις πολλές ταινίες που έχει δει» και ότι «Είχε ένα γκόμενο που την πέταξε έξω από το διαμέρισμα όταν κατάλαβε ότι είχε παράνομη σχέση και με τους τρεις άντρες. Για να τον κρατήσει πήγε και είπε ότι την βίασαν».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Βρετανίδα πέρασε έξι ώρες πίνοντας μόνη στο διαβόητο μπαρ Rock Bottom εκεί που εξαφανίστηκε πριν μερικούς μήνες ένας Σκοτσέζος ναύτης) και στην συνέχεια πήρε ένα ταξί για να πάει σπίτι της. Όταν σταμάτησε σε ένα ATM για να σηκώσει λεφτά, ήρθαν δίπλα της τρεις 20χρονοι Ιρανοί σε ένα Hyndai, πλήρωσαν τον ταξιτζή (λέγοντας ότι την ξέρουν) και την απήγαγαν.