Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Πάτρα: Γενικό «μπλακ άουτ» από αύριο στο Δήμο

Σε γενική κατάληψη διαρκείας όλων των κτιρίων όπου στεγάζονται Δημοτικές υπηρεσίες προχωρούν από αύριο το πρωϊ οι εργαζόμενοι στο Δήμο της Πάτρας, ως πρώτη αντίδραση στην πράξη.....


νομοθετικού περιεχομένου που υπεγράφη από τον υπουργό Διοικητικής μεταρρύθμισης κ. Μανιτάκη με την οποία το σύνολο των εργαζομένων με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου αορίστου χρόνου Β’βαθμιας εκπαίδευσης τίθενται σε εφεδρεία.

Οι 1500 εργαζόμενοι στο Δήμο της Πάτρας - ανεξαρτήτως βαθμίδας - δηλώνουν αποφασισμένοι να μην ανοίξει καμία υπηρεσία του Δήμου έως ότου ανακληθεί η συγκεκριμένη απόφαση, ενώ καλούν το Δημοτικό Συμβούλιο στη Διάρκεια της αυριανής έκτακτης συνεδρίασης του, να εναρμονιστεί μαζί τους και να αποφασίσει το κλείσιμο του Δήμου και σύγκλιση σύσκεψης φορέων στην κατεύθυνση διαμόρφωσης μετώπου της πόλης.

Σε δηλώσεις του στους patrastimes.gr το μέλος του Δ.Σ. στο σωματείο των εργαζομένων Κ. Ροπαλίδης τόνισε πως «κανένας και τίποτα δεν θα σπάσει τις καταλήψεις» προσθέτοντας πως «όποιος τολμάει ας επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει βία και να ζητήσει την επέμβαση του εισαγγελέα».