Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

«Ανθεί»η παράνομη πορνεία στην Πάτρα

Πριν από καιρό η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας με αρκετές υπηρεσίες της , πραγματοποίησαν επιχειρήσεις «εκκαθάρισης» σε κεντρικά σημεία της Πάτρας προκειμένου να εντοπίσουν και συλλάβουν τόσο τις γυναίκες που έχουν....


βγει στην παράνομη πορνεία, κυρίως Αφρικανές όσο και τους προαγωγούς τους, δηλαδή ανθρώπους που τις σπρώχνουν στην πορνεία, απολαμβάνοντας φυσικά τα οικονομικά οφέλη.

Λίγους μήνες αργότερα εντοπίστηκαν και πάλι σε κεντρικούς δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας, νεαρές Αφρικανές, οι οποίες από τις 10 περίπου το βράδυ και μέχρι τις πρωινές ώρες, αναζητούν «παρέα» έναντι φυσικά αμοιβής.
Σημείο εργασίας τους πλέον, δεν είναι η Αγίου Ανδρέου και η Κανάρη, όπως πριν λίγο καιρό, αλλά η οδός Τσαμαδού, η Μαιζώνος και η Κορίνθου, σύμφωνα με το patrastimes.gr .
Δεν τολμά να περάσει αυτοκίνητο από το σημείο και οι νεαρές Αφρικανές, σπεύδουν στο όχημα για να ενημερώσουν για τις υπηρεσίες που προσφέρουν και φυσικά το κόστος όλων αυτών, που συνήθως δεν ξεπερνά κατά μέσο όρο τα δέκα με δεκαπέντε ευρώ.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/258366/antheii-paranomi-porneia-stin-patra#ixzz2DurmBgQo