Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Μπουτάρης σε εργαζομένους: Ή φεύγετε ή... ΜΑΤ!

Υπ' ατμόν βρίσκονται σήμερα οι εργαζόμενοι του νομού Θεσσαλονίκης, που έχουν καταλάβει εδώ και περίπου 20 ημέρες το κεντρικό δημαρχείο της πόλης, καθώς χθες ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης τους προειδοποίησε πως -εάν εντός της ημέρας δεν το «ελευθερώσουν», τότε- θα φέρει εισαγγελέα ...


και ΜΑΤ για να τους βγάλει έξω. Μάλιστα, σήμερα, στις 2 το μεσημέρι, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την κατάληψη στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Οι εργαζόμενοι, πάντως, δηλώνουν αποφασισμένοι να μην περάσει, όπως λένε, «ο εκβιασμός του δημάρχου», καθώς σε μια τέτοια περίπτωση φοβούνται πως θα φύγουν οι λίστες με τα ονόματα των υπαλλήλων ΙΔΑΧ ΔΕ προς διαθεσιμότητα.

«Μας ζήτησε ευθέως να σταματήσουμε έως τις 10 το πρωί τις καταλήψεις. Δεν έχει δικαίωμα να το κάνει. Η καθαριότητα, οι παιδικοί σταθμοί λειτουργούν κανονικότατα, το 90% των υπηρεσιών στο δήμο λειτουργούν και το υπόλοιπο 10% είναι με προσωπικό ασφαλείας. Και ο εισαγγελέας να έρθει δεν έχει δικαίωμα παρέμβασης καθώς είμαστε καθόλα νόμιμοι », δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΔΘ Σωτήρης Βάιος.