Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Εργαζόμενος κάηκε ζωντανός στην Ξάνθη

Ένας άνδρας απανθρακώθηκε νωρίς το πρωί στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Ξάνθης. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το κτίριο του συνεργείου των καταμετρητών έπιασε φωτιά νωρίς τα ξημερώματα της Παρασκευής. Επί τόπου.....


έσπευσε με 2 οχήματα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία ειδοποιήθηκε στις 6.30. Όταν έφτασαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής, το μεγαλύτερο μέρος του κτιρίου είχε παραδοθεί στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς, πριν κατασβεστεί από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ έμεινε άθικτο το μικρό, παρακείμενο, γραφείο.

Οι άνθρωποι της ΔΕΥΑΞ έδωσαν στους πυροσβέστες την πληροφορία ότι ίσως στο εσωτερικό να βρίσκεται ο άνδρας που ανοίγει καθημερινά το συγκεκριμένο κτίριο. Πράγματι, οι πυροσβέστες βρήκαν απανθρακωμένο ένα άνδρα, για τον οποίο παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκτροτομή. Σοκαρισμένοι παρακολούθησαν το περιστατικό οι εργαζόμενοι της εταιρίας, που αναζητούσαν το συνάδελφό τους.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μανώλης Τσέπελης στο XanthiPress,gr επιβεβαιώνοντας, το πρωί την είδηση, ο άνδρας δεν ήταν σε θέση να αναγνωριστεί και αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να ταυτοποιηθεί. Πάντως κατά 90% θεωρούν ότι πρόκειται για εργαζόμενο της επιχείρησης που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο τμήμα και προσέρχεται πριν από όλους στη δουλειά.

Αν είναι αυτός που πιθανολογούν οι συνάδελφοί του, είναι οικογενειάρχης με δύο παιδιά, οι συγγενείς του οποίου έχουν ειδοποιηθεί έγκαιρα. Οι αιτίες και οι συνθήκες που σημειώθηκε το περιστατικό δεν έχουν εξακριβωθεί ενώ στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχαν γκαζάκια από καμινέτο.