Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Σάλος: Προτίμησε να βγάλει φωτογραφία αντί να σώσει έναν άνθρωπο

Σάλο έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες της «New York Post» με έναν 58χρονο ο οποίος παρασύρθηκε από το μετρό όταν ένας άλλος άνδρας τον έσπρωξε στις ράγες: αναγνώστες κι έντυπα κατηγορούν τον φωτογράφο της εφημερίδας ότι προτίμησε να χρησιμοποιήσει την....


μηχανή του, αντί να σπεύσει να βοηθήσει! Όπως σας είχε ενημερώσει από εχθές το newsbomb.gr, ο 58χρονος Κι Σουκ Χαν βρέθηκε στις ράγες του μετρό της 49ης Οδού έπειτα από καβγά που είχε με έγχρωμο άνδρα στην πλατφόρμα.

«ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ! Σπρωγμένος στις ράγες, αυτός ο άνδρας πρόκειται να πεθάνει», ήταν ο τίτλος της «New York Post», που δημοσίευσε τις φωτογραφίες που έβγαλε ο φωτογράφος της.
Πολύς πλέον κόσμος μιλά για την απάθεια του φωτογράφου, τον οποίο και κατηγορούν ότι προτίμησε να απαθανατίσει το περιστατικό αντί να σώσει μια ανθρώπινη ζωή.

«Κάνουν λάθος οι κριτικοί του καναπέ», απαντά ο φωτογράφος, R. Umar Abbasi, τον οποίο η «New York Post» καλύπτει πλήρως, συγχαίροντάς τον, μάλιστα, για την... επαγγελματική ευσυνειδησία του!
«Όλα έγιναν σε λίγα δευτερόλεπτα. Δεν είχα χρόνο να φθάσω ούτε τη δύναμη να τον τραβήξω επάνω. Ήταν άλλοι πολύ πιο κοντά», συνεχίζει ο ίδιος, προσθέτοντας ότι με το φλας προσπάθησε να κάνει σινιάλο στον οδηγό του συρμού που διαμέλισε τον άτυχο 58χρονο...
newsbomb.gr