Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Πριγκίπισσα – νταντά σε ομοφυλόφιλο ζεύγος!

Στο πλευρό της «οικογένειας» ενός ομοφυλόφιλου εργαζόμενου στο παλάτι της στάθηκε η πριγκίπισσα της Νορβηγίας Μέτε-Μάριτ, η οποία ανέλαβε χρέη νταντάς στα δίδυμα που έχει υιοθετήσει! Η ευαίσθητη Μέτε-Μάριτ ταξίδεψε κρυφά στην Ινδία για να φροντίσει τα δίδυμα βρέφη του....


εργαζόμενου στο παλάτι, ο οποίος αδυνατούσε να πάρει βίζα για να δει τα παιδιά του που γεννήθηκαν από παρένθετη μητέρα. Εφοδιασμένη με το διπλωματικό της διαβατήριο, η μέλλουσα βασίλισσα της Νορβηγίας, πήρε το αεροπλάνο στα τέλη Οκτωβρίου και ταξίδεψε στη χώρα για να παραλάβει τα νεογέννητα.

«Για μένα, το θέμα ήταν ότι υπήρχαν δύο μωρά μόνα τους σε ένα νοσοκομείο του Νέου Δελχί. Ήμουν σε θέση να ταξιδέψω και ήθελα να κάνω ότι μπορούσα», ανέφερε η πριγκίπισσα στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η πριγκίπισσα δεν ενημέρωσε τις ινδικές αρχές και έμεινε για πολλές ημέρες με τα μωρά στο Ιατρικό Κέντρο Μάναβ. Το προσωπικό έμεινε μάλιστα με την εντύπωση ότι η σύζυγος του πρίγκιπα διαδόχου Χάακον ήταν... νταντά!

Τελικά ένας συγγενής των δύο μπαμπάδων ανέλαβε να φροντίσει τα μωρά στη θέση της Μέτε-Μάριτ. Οι δύο άνδρες πήραν βίζα τον Νοέμβριο και μπόρεσαν να φέρουν τα παιδιά του στη Νορβηγία.

Στη Νορβηγία οι γάμοι μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου είναι νόμιμοι από το 2009. Ωστόσο το θέμα της παρένθετης μητρότητας θεωρείται ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο και η κυβέρνηση συμβουλεύει τους Νορβηγούς να αποφεύγουν να πληρώνουν τρίτα άτομα, κυρίως παρένθετες μητέρες, προκειμένου να αποκτήσουν παιδιά.

Η πριγκίπισσα δεν θέλησε να εκφράσει άποψη για το θέμα, λέγοντας απλώς ότι δεν παίρνει το μέρος καμίας πλευράς και το μόνο που ήθελε ήταν να βοηθήσει τους φίλους της.

«Καμιά φορά η ζωή σε φέρνει μπροστά σε καταστάσεις όπου υπάρχουν ελάχιστες λύσεις. Αυτή ήταν μια από αυτές. Υπάρχει μια σοβαρή δημόσια συζήτηση περί της παρένθετης μητρότητας και δεν είχα την πρόθεση να πάρω το μέρος κανενός», τόνισε.