Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Έβγαζε φωτογραφίες στον προαστιακό και μπήκε φυλακή!

Ο ιδιότυπος θαυμασμός του για το ωραίο φύλο τον οδήγησε στα κρατητήρια. Ο λόγος για έναν νεαρό, ο οποίος είχε ένα παράξενο «χόμπι», καθώς φωτογράφιζε αιθέριες υπάρξεις με το κινητό του κάνοντας βόλτες στον....


προαστιακό! Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν ο άντρας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ραφήνας. Οταν οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο κινητό του αλλά και στον οικιακό του ηλεκτρονικό υπολογιστή, βρήκαν μια τεράστια συλλογή από χιλιάδες φωτογραφίες ανυποψίαστων γυναικών, οι οποίες μετακινούνταν με τον προαστιακό σιδηρόδρομο.
Η αρχή του τέλους για το ιδιότυπο «χόμπι» του νεαρού ήρθε όταν μια γυναίκα, η οποία διαμένει στην Παιανία και κινείται καθημερινά με τον προαστιακό σιδηρόδρομο, διαπίστωσε ότι σχεδόν σε καθημερινή βάση έβλεπε τον δράστη να κάθεται σε θέση του βαγονιού ακούγοντας με τα ακουστικά του κινητού του μουσική. Μάλιστα ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν στην ίδια θέση -πάντα με τα ακουστικά στα αφτιά και το κινητό στο χέρι- και το μεσημέρι που επέστρεφε στο σπίτι από την εργασία της.

Το γεγονός αυτό της έκανε μεγάλη εντύπωση και άρχισε να παρατηρεί πιο προσεκτικά τον άντρα με τα ακουστικά. Τελικά διαπίστωσε πως με αριστοτεχνικό τρόπο φωτογράφιζε με το κινητό του τόσο την ίδια όσο κι άλλες επιβάτισσες του βαγονιού, οι οποίες βέβαια πληρούσαν τους... όρους που ο ίδιος απαιτούσε: να είναι εντυπωσιακής ομορφιάς.

Αμέσως η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια του τοπικού τμήματος, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να οργανώσουν την επιχείρηση σύλληψης του άντρα. Αστυνομικοί επιβιβάστηκαν στον ίδιο συρμό με τη γυναίκα που έκανε την καταγγελία και αντίκρισαν ιδίοις όμμασι τον άντρα με τα ακουστικά στα αφτιά. Οταν πια διαπίστωσαν και οι αστυνομικοί πως ο κατηγορούμενος πράγματι τραβούσε φωτογραφίες με το τελευταίας τεχνολογίας κινητό του, επενέβησαν και τον συνέλαβαν. Στη συσκευή του βρήκαν αποθηκευμένες εκατοντάδες φωτογραφίες γυναικών, τραβηγμένες όλες στα βαγόνια του προαστιακού.

Το υλικό της περίεργης συλλογής ωστόσο δεν ήταν το μόνο. Επειτα από έρευνες που έγιναν στο σπίτι του νεαρού βρέθηκαν στον υπολογιστή του μερικές χιλιάδες φωτογραφίες γυναικών, που τις είχε τραβήξει ο ίδιος στα βαγόνια του προαστιακού. Βέβαια καμιά από τις φωτογραφίες δεν ήταν άσεμνη, ενώ διαπιστώθηκε πως τουλάχιστον δεν... εστίαζε στα απόκρυφα σημεία των ανυποψίαστων, όμορφων γυναικών.