Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

κ. Νίκο Δένδια

Γράφει ο Insider
απο το fimotro
Στείλατε τα ΕΚΑΜ για την αναζήτηση των ενόπλων με τα καλάσνικωφ στο Κρυονέρι, κ. Δένδια; 'Η περιμένετε πρώτα να δημιουργηθεί το καινούργιο σώμα; Νομίζετε ότι η...


εγκληματικότητα σας περιμένει; Και άν ένα αλεξίσφαιρο-βούτυρο αστυνομικού από αυτούς που αναζητούν τους κακοποιούς προκαλέσει -ο μη γένοιτο- τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, ποιός θα έχει την ευθύνη;

Η Αστυνομία δεν ξεχνά την συμπλοκή του Ρέντη. Και οι πολιτικοί της προιστάμενοι πλέον δεν μπορούν να ισχυριστούν "δεν το περιμέναμε".

Και κάτι ακόμα, για το οποίο σας ρωτάμε εδώ και καιρό: Θα καταθέσετε επιτέλους την τροπολογία που προστατεύει νομικά τους αστυνομικούς που θα κάνουν χρήση του όπλου τους εναντίον οπλισμένων με πολεμικά όπλα;

'Η θα παραμείνουν οι Αστυνομικοί απροστάτευτοι, και από τους κακοποιούς αλλά και από την Δικαιοσύνη;

Σας το ξανάπαμε, ειναι λίγες λέξεις, δεν αξίζουν άραγε οι ζωές των πολιτών και των αστυνομικών την ακόλουθη τροπολογία:

"Αστυνομικός εν υπηρεσία που κάνει χρήση του όπλου του σε συμπλοκή με ενόπλους δεν διώκεται για τραυματισμό ή θανάσιμο τραυματισμό του ενόπλου.

Σε περίπτωση που ο ένοπλος φέρει πολεμικό όπλο και δει αυτόματο, ο Αστυνομικός προτείνεται για εύφημο μνεία και βραβεύεται από το σώμα".

ΑΠΟΤΡΟΠΗ, κ. Δένδια, ώστε να γνωρίζουν οι κακοποιοί που τρέχουν αυτή τη στιγμή στο Τατόι και την Πάρνηθα ότι ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ.

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε; Η κοινωνία χρειάζεται αίσθημα ασφάλειας.

Το αίσθημα ανασφάλειας για την ίδια τη ζωή τους πρέπει να μεταφερθεί σε αυτούς που σχεδιάζουν εγκληματικές πράξεις. Τελεία και Παύλα.