Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Πού χρειάζονται αλυσίδες στη Βόρεια Ελλάδα

Ηλιοφάνεια με χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ σε ορισμένα επαρχιακά οδικά τμήματα της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες. Με αλυσίδες διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στους επαρχιακούς δρόμους...


Φλώρινας - Κρυσταλλοπηγής, από το 15ο έως το 25ο χλμ., Καστοριάς - Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου), από το 43ο έως το 45ο χλμ., και Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου). Το ίδιο ισχύει στον επαρχιακό δρόμο 'Αρνισσας προς το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν (από το 20ό χλμ.) και στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο Βεγορίτιδας του δήμου Εδέσσης.

Στο νομό Ροδόπης, λόγω αυξημένης στάθμης του νερού, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στις διαβάσεις των ποταμών Λίσσου (περιοχή Αγ. Μαρίνας Ιμέρου και μεταξύ Αρριανών και Φιλύρας), Κομψάτου (περιοχή Μωσαϊκού), Βοσβόζη (στις περιοχές Ήφαιστου και Μεσοχωρίου) και Δοκού.

Στη Θεσσαλονίκη έπνεαν τη νύχτα θυελλώδεις άνεμοι, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα και σε δεκάδες περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβουν συνεργεία της Πυροσβεστικής για κοπές δένδρων και απομάκρυνση πινακίδων, τεντών και άλλων αντικειμένων που αποκολλήθηκαν. Η θερμοκρασία στην πόλη θα φτάσει στους 7 βαθμούς Κελσίου.