Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Μύρισαν Χριστούγεννα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας!

Το χρόνο αντίστροφα μετράμε για την πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου. Τα Χριστούγεννα και ήδη σε πολλές πόλεις έχουν ξεκινήσει οι εορταστικές εκδηλώσεις προσφέροντας ανάσες χαράς, κόντρα στην....


δύσκολη οικονομική κατάσταση την οποία βιώνουμε. Για ακόμα μια χρόνια στα Τρίκαλα, ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του, έχουν έτοιμο το εργοστάσιο δώρων και γλυκών, για να προσφέρουν χαρά στους επισκέπτες.

Στη Θεσσαλονίκη άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο δίπλα στο σπίτι του Αη Βασίλη, ενώ το καρουζέλ γέμισε με χαρούμενες παιδικές φωνές. Αλλά και η Αθήνα όπως άλλες πόλεις της Ελλάδας μπαίνουν στο εορταστικό κλίμα.

Με μια λιτή εκδήλωση και το σύνθημα πάμε Χριστούγεννα πάμε Θεσσαλονίκη ο δήμος εγκαινίασε το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Αριστοτέλους.

Το δέντρο άναψε δίπλα από το σπίτι του Αη Βασίλη ενώ το καρουζέλ γέμισε από χαρούμενες παιδικές φωνές.

Οι ζαχαροπλάστες της πόλης γλύκαναν τους θεσσαλονικείς και τους επισκέπτες.

Στα Τρίκαλα πρωταγωνιστές του παραμυθιού είναι μικροί και μεγάλοι καθώς ο Μύλος των ξωτικών θα γυρίσει για δεύτερη χρονιά και θα χαρίσει στιγμές ξεγνοιασιάς.

Ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά, έχουν ήδη ετοιμάσει το εργοστάσιο των παιχνιδιών και γλυκών για να υποδεχθούν και να γλυκάνουν όλους τους επισκέπτες.

Στην Αττική οι περισσότεροι δήμοι, αν και δειλά, έχουν φορέσει τα γιορτινά τους ενώ στο δήμο Αθηναίων αναμένονται να ξεκινήσουν σύντομα οι εορταστικές εκδηλώσεις.

Στη Λαμία άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ μέχρι στις 10 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και το παγοδρόμιο αλλά το χωρίο του Αη Βασίλη.

Με σύμμαχο το εορταστικό κλίμα που θα ενισχύσει την καλή διάθεση και φέτος θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα… έστω κι αν ο απρόσκλητος επισκέπτης που λέγεται οικονομική κρίση περιορίζει τους περισσότερους Έλληνες.