Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Είδε πάλι τον άνθρωπο που της έβαλε ένα κατσαβίδι στο λαιμό

Οι εφιαλτικές στιγμές, που έζησε στα χέρια δύο ληστών, ξαναζωντάνεψαν για 53χρονη γυναίκα από την Παραλία Ραχών Φθιώτιδας, η οποία κλήθηκε να αναγνωρίσει τον ένα από τους δύο δράστες. Η ληστεία έγινε την Παρασκευή 16....


Νοεμβρίου και μετά από 15 μέρες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας κατάφεραν, μετά από έρευνα και πληροφορίες που συγκέντρωσαν, να επικεντρώσουν τις υποψίες σε 23χρονο Αλβανό, τον οποίο προσήγαγαν για έλεγχο.

Η 53χρονη γυναίκα κλήθηκε να τον δει και στο πρόσωπό του αναγνώρισε τον ληστή, που της έβαλε ένα κατσαβίδι στο λαιμό, για να την ακινητοποιήσει, την ώρα που ο συνεργός του άρπαζε από το σπίτι της 500 ευρώ, χρυσαφικά, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα προσωπικά της αντικείμενα.

Σε βάρος του 23χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, η οποία υποβλήθηκε αμέσως στον Εισαγγελέα Λαμίας και αμέσως μετά εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή, με βάση το οποίο συνελήφθη ο 23χρονος Αλβανός.

Ο δράστης …έραψε το στόμα του και δεν αποκάλυψε τα στοιχεία ταυτότητας το συνεργού του, τον οποίο αναζητά η Ασφάλεια Λαμίας.

Πηγή: egnomi.gr