Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Οι Υπουργοί έχουν κι άλλες δουλειές από τα να απαντούν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο

Στο τρέξιμο φαίνεται να είναι οι Έλληνες Υπουργοί και Υφυπουργοί για να κλείσουν τις εκκρεμότητες που έχουν απέναντι στην τρόικα, άσχετο με το αν όλα έχουν ψηφιστεί και προαποφασιστεί. Μάλλον, το τρέξιμο έχει να.....


κάνει με τις Πράξεις Υπουργικού Συμβουλίου με τις οποίες νομοθετεί η κυβέρνηση το τελευταίο χρονικό διάστημα. Χθες, η Διάσκεψη των Προέδρων εξουσιοδότησε ομόφωνα τον Ευ. Μεϊμαράκη να ζητήσει και να επιμείνει προς την κυβέρνηση να υπάρχει παρουσία των υπουργών στη Βουλή κατά τη συζήτηση των ερωτήσεων (!), για να απαντάνε στις ερωτήσεις των βουλευτών!

Αυτό δήλωσε ο προεδρεύων του Σώματος Αθανάσιος Νάκος μετά την έντονη διαμαρτυρία του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση, καθώς σήμερα απαντήθηκε μόνο μία από τις 12 επίκαιρες ερωτήσεις, που ήταν προγραμματισμένες να συζητηθούν. Ο κ. Βούτσης έκανε λόγο για απαράδεκτο φαινόμενο που απαξιώνει υποτιμά και υποβαθμίζει το Κοινοβούλιο.

Όπως φαίνεται, και οι Υπουργοί έχουν δουλειές… Καλά τα έλεγε προ ημερών ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος. Έχουν και δουλειές… Μπορεί να έχουν κλείσει καμία τηλεοπτική εμφάνιση.. Άσε που οι απαντήσεις των επερωτήσεων στη Βουλή (απαπα τι θέλουν να μάθουν αυτοί οι βουλευτές;) δεν πληρώνεται…

Βρε αχάριστοι βουλευτές που απαιτείται και απαντήσεις… Κλείστε καμία τηλεοπτική εμφάνιση παραπάνω.. Όλο και κάποιο Υπουργό θα πετύχετε!