Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Τριγμοί στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Εκτάκτως, και μετά από απαίτηση βουλευτών του Ανεξαρτήτων Ελλήνων, συγκαλείται η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί υπό τον πρόεδρο του κινήματος Π. Καμμένο στα....


γραφεία των ΑΝΕΛ στην Λεωφ. Συγγρού. Προηγήθηκαν σκληρές κατηγορίες κατά του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου από κορυφαία στελέχη του κινήματος με αφορμή τη στάση του στην κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.
Κορυφαίο στέλεχος του κόμματος είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τινάχτηκε στον αέρα η κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Διοικούσας Επιτροπής:

«Αιτία υπήρξε το ότι ο κ. Πάνος Καμμένος προκειμένου να μην γίνει συζήτηση για θέματα εξόχως σοβαρά, τόσο για τη γραμμή όσο και για την πολιτική φυσιογνωμία του κόμματος, αλλά και για ζητήματα ηθικής τάξης, έφυγε αφήνοντας στην κυριολεξία άφωνους τους βουλευτές και τη Διοικούσα Επιτροπή».

Κατόπιν τούτου, κοινοβουλευτικά και μη στελέχη τον κατηγορούν ότι «απέδρασε» από τη συνεδρίαση επιδεικνύοντας «απαράδεκτη για αρχηγό κόμματος δειλία και ανευθυνότητα» μπροστά στα κρίσιμα ερωτήματα που θα καλούνταν να απαντήσει, είπε το κορυφαίο στέλεχος των ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με το Βήμα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ασκήθηκε έντονη κριτική στον πρόεδρο του κόμματος από τους κ.κ. Ζώη και Μαρκόπουλο για τη στρατηγική που ακολουθεί.