Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

O... σπρίντερ ο Κριστιάνο! (vid)

Like the wind! Στον αγώνα με την Ατλέτικο, o Ρονάλντο δικαίωσε όσους τον συγκρίνουν με σπρίντερ αφού έκανε τα 96 μέτρα σε 10 δευτερόλεπτα και τερμάτισε στο δοκάρι. Ο επιβλητικός τρόπος που τρέχει είναι....


ένα από τα δυνατά «χαρτιά» στο παιχνίδι του. Δεν είναι τυχαίο ότι στο παρελθόν έχουν γυριστεί αρκετές διαφημίσεις με τον Πορτογάλο να... τα στήνει με αυτοκίνητα που έχουν στη μηχανή τους εκατοντάδες άλογα.

Ούτε οι φωτογραφίσεις με τον Γιουσέιν Μπολτ είναι απλά για μούρη. Ο CR7 γουστάρει να είναι γρήγορος και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που όταν ήταν παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για δύο σερί καλοκαίρια αντί να ξεκουραστεί, είχε κάνει κανονική προετοιμασία δρομέα με την Εθνική ομάδα των Ημωμένων Πολιτειών.

Η αρρώστεια του με το σπριντ έχει αφήσει έντονα τα σημάδια της και οι δυνατότητές του δεν κρύβονται. Στο μαδριλένικο ντέρμπι με την Ατλέτικο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ο Κριστιάνο όπως φαίνεται στο video κάνει απίστευτη κούρσα ειδικά για το σημείο του αγώνα, διασχίζοντας όλο το γήπεδο σε 10 δευτερόλεπτα φτάνοντας από τη μία μικρή περίοχή στην άλλη.

Μετά την μαγική πάσα του Οζίλ έκανε καλά και το τελείωμα απέναντι στον Κουρτουά, όμως η μπάλα τον έφτυσε...

Cristiano Ronaldo vs Atletico Madrid - 96m in 10... από footazo