Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Οι... εφιάλτες του Μποτρίνι

Φαινόταν εύκολο στον Έκτορα Μποτρίνι να βάλει τάξη στα σχεδόν χρεοκοπημένα εστιατόρια. Πού να το περίμενε όμως ότι κάποιοι θα τον κατηγορούσαν ότι το παιχνίδι είναι «σικέ» ή ότι θα κινδύνευε από εξαγριωμένους ανταγωνιστές των ευεργετηθέντων! Είναι ο σεφ της ελληνικής τηλεόρασης που έχει συζητηθεί όσο κανείς άλλος.

Ήρθε για να σώσει κάποια χρεοκοπημένα εστιατόρια και έγινε αμέσως ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού αλλά και της AGB. Όμως, δεν μπόρεσε να αποφύγει και τον... πόλεμο!Ρεπορτάζ σε διάφορα έντυπα και τηλεοπτικές εκπομπές υποστηρίζουν ότι η πραγματική εικόνα της εκπομπής δεν είναι αυτή που φαίνεται. Ότι ο Μποτρίνι δεν είναι ο σωτήρας των χρεοκοπημένων εστιατορίων και πως όλα όσα βλέπουμε, δηλαδή καβγάδες, εκρήξεις θυμού, απόγνωση, δάκρυα, χαρά, είναι «σικέ»! Όλα στημένα στο βωμό της τηλεθέασης.

Ο ίδιος, πολύ ψύχραιμος και σίγουρος γι’ αυτό που κάνει, έχει δώσει την απάντησή του, υποστηρίζοντας ότι τίποτα δεν είναι στημένο. Ότι πηγαίνει στο μαγαζί ως πελάτης, διαπιστώνει τα λάθη και στη συνέχεια μπαίνει στην κουζίνα τους ως επαγγελματίας. Όσο για το αν πετυχαίνει τελικά το «μάθημα», αυτό εξαρτάται, όπως έχει πει ο ίδιος, από τους επαγγελματίες-ιδιοκτήτες, που μπορεί να ακολουθήσουν τις συμβουλές του, αλλά μπορεί και όχι. Πάνω απ’ όλα χρειάζεται σκληρή δουλειά για να ορθοποδήσει η επιχείρηση!

Έτσι, ο Μποτρίνι, που φαίνεται ότι τελικά θα αποφασίσει να ξυπνήσει πρωί και να πηγαίνει έστω δύο φορές την εβδομάδα στην κουζίνα της Ελένης Μενεγάκη, συνεχίζει να επισκέπτεται εστιατόρια για να τους δώσει... το φιλί της ζωής, αδιαφορώντας για τα όσα λέγονται για το ριάλιτι μαγειρικής. Άλλωστε, έχει «σύμμαχο» το κοινό, καθώς οι θεαματικότητες δείχνουν ότι ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» αρέσει! Αλλά δεν μπορεί να αρέσει σε όλους.

Κάτι που έχει καταλάβει ο Έκτορας και δεν έχει να κάνει μόνο με τα ΜΜΕ, που έχουν βαλθεί να αποδείξουν ότι το «παιχνίδι» της κατσαρόλας είναι στημένο, αλλά και από ανταγωνιστές άλλων εστιατορίων! Κάποιοι από αυτούς έχουν γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικός του εφιάλτης και έχει δεχτεί από βρισιές μέχρι και απειλές. Κάποιοι μαγαζάτορες είναι έξαλλοι μαζί του, καθώς φοβούνται ότι οι ανταγωνιστές τους θα τους πάρουν την πελατεία. Ο Μποτρίνι όμως δεν φαίνεται να πτοείται!
womanonly