Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ο καιρός την Πρωτομαγιά..

Αραιές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και τοπικά αυξημένες νεφώσεις στο Αιγαίο με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στα Δωδεκάνησα αναμένουν οι μετεωρολόγοι για αύριο. Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται για το Σαββατοκύριακο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 -23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 23 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 24 - 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 11 έως 20 στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα... φτάσουν στους 21 – 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις με τάσεις μικρής εξασθένησης από το απόγευμα, και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί – βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο. Ηλιοφάνεια και λίγες μόνο αραιές νεφώσεις περιμένουμε αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 - 24 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό, με σημαντική εξασθένηση από το απόγευμα.

Λίγες αραιές νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς. Ασθενείς άνεμοι νοτίων κυρίως διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Γενικα αιθριος και ζεστος θα είναι ο καιρός τη Πρωτομαγιά και τη Κυριακή. Λίγες νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικα δυτικοι, βορειοδυτικοι 3 με 5 μποφορ. Στα ανατολικά απο βορειες διευθυνσεις 3 με 6.

Η θερμοκρασια θα σημειώσει άνοδο σε ολη τη χωρα. Στην Αθήνα αναμένεται αυξημένη συννεφιά νωρίς το πρωί, αίθριος καιρός για το υπόλοιπο της ημέρας. Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Η θερμοκρασία ανεβαίνει και θα φτάσει τους 24 βαθμούς.