Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Συλλήψεις και μαχαιρώματα στην Λαμία..

Άγρια επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη από το πρωί μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στη Λαμία. Μαχαιρώματα, βόμβες μολότοφ και εκτεταμένα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ σημειώνονται από τα ξημερώματα του Σαββάτου στην πόλη της Λαμίας, όπου είναι προγραμματισμένο το.. φάιναλ φορ του χάντμπολ.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 06:00, όταν περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Λαμίας, μέχρι τα γραφεία του συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ.

Εκεί συνεπλάκησαν με οπαδούς της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν από μαχαίρι δύο οπαδοί των «κιτρίνων», οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λαμίας. Τα επεισόδια, όμως, συνεχίστηκαν, με τους οπαδούς του «δικεφάλου του Βορρά» να πετούν μολότοφ στα γραφεία του συνδέσμου.

Χρειάστηκε η παρέμβαση των ανδρών της Αστυνομίας, οι οποίοι με χρήση δακρυγόνων ανάγκασαν τους οπαδούς να υποχωρήσουν. Αυτή την ώρα, περίπου 250 οπαδοί της ΑΕΚ έχουν συγκεντρωθεί στο κέντρο της Λαμίας και βρίσκονται απέναντι από 200 φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, περιμένουν ενισχύσεις.
madata