Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

"Πόρνη η Κάρλα Μπρούνι" γράφει εφημερίδα

Η εφημερίδα του Ιράν αναφέρει ότι "οι γαλλίδες πόρνες συμμετέχουν στην γενική κατακραυγή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" εννοώντας την Κάρλα Μπρούνι.

Μια ιρανική ιστοσελίδα και μία εφημερίδα της Τεχεράνης βρίζουν σήμερα την Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί, αφότου η πρώτη κυρία της Γαλλίας εξέφρασε την υποστήριξή της για την Ιρανή που έχει καταδικαστεί να εκτελεστεί δια λιθοβολισμού για μοιχεία.

Η ιστοσελίδα www.inn.ir αποκαλεί την κα. Μπρούνι-Σαρκοζί "ανήθικη γυναίκα", λόγω του επαγγελματικού της παρελθόντος--μοντέλο και τραγουδίστρια--και την κατηγορεί ότι έχει προδώσει τον σύζυγό της και ως εκ τούτου δεν είναι.. δημοφιλής στη Γαλλία.

Σε μια ανοικτή επιστολή που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα στο διαδίκτυο, η κα. Μπρούνι-Σαρκοζί, δηλώνει ότι ο σύζυγος της θα προσφύγει στη διεθνή δικαιοσύνη για την Σακινέχ Μοχαμάντι Αστιανί και ότι η Γαλλία δεν θα την εγκαταλείψει.

Αναφερόμενη στην πρώτη κυρία της Γαλλίας καθώς και στην διάσημη γαλλίδα ηθοποιό Ιζαμπέλ Ατζανί η εφημερίδα της Τεχεράνης Kayhan έγραψε ότι "οι γαλλίδες πόρνες συμμετέχουν στη γενική κατακραυγή για τα ανθρώπινα δικαιώματα".

Ενώ ο δικτυακός τόπος www.inn.ir δεν συνδέεται άμεσα με την κυβέρνηση, η Kayhan είναι εφημερίδα που χρηματοδοτείται από το κράτος και είναι όργανο της πολύ ριζοσπαστικής πτέρυγας στο Ιράν.
newsit