Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ζόρια Καραμανλή...

Στο σπίτι του στη Ραφήνα θα περάσει τον Δεκαπενταύγουστο ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Εκανε τις οικογενειακές του διακοπές στη Βρετάνη, και η σύζυγός του Νατάσα, που είναι γιατρός, επέστρεψε στο «Λαϊκό».

Δεν έχει πάντως και πολύ καλή διάθεση, όπως μαθαίνουμε. Ενοχλήθηκε σφόδρα και από τη...δεύτερη δικαστική απόφαση, που μείωσε την εγγύηση από τις 400.000 στις 300.000 ευρώ (όταν η εισήγηση του εισαγγελέα ήταν για 60.000), για τον στενό του συνεργάτη και φίλο Γιάννη Αγγέλου, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία και απιστία σε βάρος της υπηρεσίας στην υπόθεση Βατοπεδίου.

Θεωρεί ότι ο ίδιος στοχοποιείται πολιτικά από την κυβέρνηση σε μια κίνηση αντιπερισπασμού από τις αντιδράσεις που προκαλεί το Μνημόνιο. Ξέρει ότι το φθινόπωρο θα είναι πιο θερμό σε ό,τι αφορά τα.. κοινωνικά μέτωπα και πιθανώς πιο απειλητικό για τη διακυβέρνηση της Ν.Δ., που έχει πολλές μαύρες τρύπες (εξεταστικές για τα ομόλογα, την οικονομία κ.λπ.).

Τότε θα φανεί πόσο θα συνεχίζει να τον στηρίζει και ο Σαμαράς, που θα έχει τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές τού Νοεμβρίου μπροστά του.
ΧΡ.ΚΟΡ. - Πολιτικά παρασκήνια - Ελευθεροτυπία