Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Νέες κινητοποιήσεις απο τους εργαζομένους στα ΜΜΜ

Η κόντρα κυβέρνησης με τους εργαζομένους στα Μέσα μαζικής μεταφοράς δεν λέει να κοπάσει.. Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου οι εργαζόμενοι απαντούν με νέες κινητοποιήσεις ζητώντας απο την κυβέρνηση να το αποσύρει. Πιο συγκεκριμένα, οι...


εργαζόμενοι στα μπλε λεωφορεία της ΕΘΕΛ:


- Την προσεχή Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από τις 11.00 το πρωί ως τις 4.30 το απόγευμα.

- Την προσεχή Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί εν νέου στάση εργασίας από τις 11.00 το πρωί ως τις 4.30 το απόγευμα.

- Την άλλη Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία των εργαζομένων στα μπλε λεωφορεία αλλά και στα υπόλοιπα ΜΜΜ, αφού οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

- Την μεθεπόμενη Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί νέα στάση εργασίας από τις 11.00 το πρωί ως τις 4.30 το απόγευμα.

Τέλος, την μεθεπόμενη Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11.00 το πρωί ως τις 4.30 το απόγευμα. To ίδιο θα κάνουν και όλα τα ΜΜΜ αφού την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας Γενική Συνέλευση των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, για να καθοριστεί η περαιτέρω στάση τους…

Αύριο Πέμπτη αναμένεται να αποφασίσουν οι εργαζόμενοι σε Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό, Τραμ και Τρόλεϊ σχετικά με τις δικές τους κινητοποιήσεις.