Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ρωσικό ενδιαφέρον για Άρη

Ενδιαφέρον από Ρώσους που ασχολούνται με την ενέργεια και τον τουρισμό έχει εκδηλωθεί για τον Άρη, όπως αποκάλυψε ο Κώστας Παναγιωτίδης στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της «ΚΜΑ», Αγγελο Γρόλλιο, και τον...


υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, Παναγιώτη Αλεξανδρίδη. Ο ομογενής επιχειρηματίας θέλησε εξ’ αρχής να ξεκαθαρίσει ότι δεν ενδιαφέρεται ο ίδιος για την «κίτρινη» ΠΑΕ, αλλά εκπροσωπεί επιχειρηματίας που δραστηριοποιούνται στη Ρωσία. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι εξετάζουν να επενδύσουν στην Ελλάδα με «όχημα» τους Θεσσαλονικείς.

«Δεν έχω τη δυνατότητα να σηκώσω το βάρος. Εκπροσωπώ κάποιους Ρώσους επιχειρηματίες με τους οποίους θα συναντηθώ την επόμενη εβδομάδα στη Ρωσία. Εφόσον μου ανάψουν το πράσινο φως, με την επιστροφή μου θα μπορέσω να σας πως περισσότερα και πότε θα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν έλεγχο στα οικονομικά με ορκωτούς λογιστές», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του κ. Παναγιωτίδη και μετέθεσε τις εξελίξεις για τις επόμενες ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ζήτησε από την «ΚΜΑ» να τον προμηθεύσει με κάποια οικονομικά στοιχεία για να τα πάρει μαζί του στη Ρωσία, κάτι που όμως αρνήθηκε ο φορέας, αν δεν μάθει τα ονόματα των ανθρώπων που ενδιαφέρονται και των εταιρειών που εκπροσωπούν.