Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Με το μυαλό στο Ντάμπλ

Με το μυαλό στον τελικό του Κυπέλλου άπαντες πλέον στον Ολυμπιακό! Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες σκληρή δουλειά μέχρι τις 2 Μαίου ώστε η ομάδα να κατακτήσει το νταμπλ με νίκη στον τελικό επί της ΑΕΚ. Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Κώστας Μήτρογλου που αποθεραπεύτηκε ενώ έτοιμοι για τον τελικό θα είναι όπως όλα δείχνουν και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ντομί και Πατσατζόγλου. Σήμερα, μάλιστα, ο Πατσατζόγλου μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η συνάντηση Χρυσικόπουλου-Ιμπάνιεθ προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για το νέο συμβόλαιο με τον Ισπανό τεχνικό. Τη νέα παράταση ζήτησε ο μάνατζερ του Ισπανού τεχνικού.

Σήμερα υπήρξε συνάντηση του Γιάννη Χρυσικόπουλου με τον Παρασκευά Αντζα κατά την οποία ο αμυντικός του Ολυμπιακού ενημέρωσε τη διοίκηση για την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι. Είναι άγνωστο προς το παρόν αν θα υπάρξει και απευθείας επαφή του Σωκράτη Κόκκαλη με τον παίκτη και αν τελικά υπάρχουν πιθανότητες να μεταπειστεί.

Θετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από την Αγγλία καθώς όλα δείχνουν ότι η Λίβερπουλ δεν θα κατορθώσει πάλι να εκδώσει άδεια εργασίας στον Σεμπάστιαν Λέτο και με όπλο την επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός ελπίζει ότι θα έχει τον Αργεντίνο στο ρόστερ του και την επόμενη χρονιά.