Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Χαλάει ο καιρός

Με βροχές και καταιγίδες θα κυλήσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή. Εξασθένιση των φαινομένων και άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται το Σαββατοκύριακο. Οι τοπικές βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο, καθώς και η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Τετάρτη 22/04/2009.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με βροχές. Πιθανότητα καταιγίδας τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις, με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια του νόμου έως 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.