Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Τρέλαααααα....

Σοβαρότατες κατηγορίες αντιμετωπίζει μια 83χρονη γυναίκα, ως ύποπτη για απόκρυψη θανάτου, αφού φέρεται πως κρατούσε τη νεκρή μητέρα της στην καταψύκτη για περίπου 30 χρόνια. Η άγαμη και μοναχική Daulat Irani, η οποία ζει στη Βρετανία από το 1976, στην απολογία της ανέφερε πως φοβήθηκε να κάνει το παραμικρό μετά το θάνατο της μητέρας αφού η θανούσα δεν είχε άδεια παραμονής στη χώρα και πίστεψε πως θα της επιβαλλόταν κυρώσεις.

Έτσι πανικόβλητη έκρυψε το σώμα της μητέρας της, η οποία γεννηθεί το 1901,στο καταψύκτη που βρισκόταν στο γκαράζ. Η επί 23 χρόνια γειτόνισσα της, Anella Bennett, δήλωσε στην αστυνομία πως δεν είχε ποτέ δει ή ακούσει το παραμικρό για τη μητέρα της 83χρονης, και πως έπεσε από τα σύννεφα καθώς η 83χρονη Daulat είναι μια πολύ φιλήσυχη γυναίκα, όπως και τα δυο αδέρφια, τα οποία ζουν και εργάζονται κανονικά στην Αγγλία.

Η Αστυνομία από τη πλευρά της εξηγεί πως το συγκεκριμένο περιστατικό το ερευνά με μεγάλη προσοχή αφού δεν έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια υπόθεση ξανά ενώ αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένονται αύριο.