Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Και οι μεγαλύτεροι μύθοι περί πέους..

1. Όταν τελειώνει σημαίνει πως έρχεται και σε οργασμό; Λάθος
Η εκσπερμάτωση δεν πρέπει να συγχέεται με τον οργασμό. Η εκσπερμάτωση είναι μια φυσική εκτόνωση του σώματος που δεν έχει καμία σχέση με την συναισθηματική κλιμάκωση (αν και τις περισσότερες φορές συμπίπτει στα αρσενικά).

2. Άπαξ και διεγερθεί η εκσπερμάτωση είναι θέμα χρόνου; Λάθος
Αν έχει τελειώσει λίγα λεπτά πριν, μπορεί να ξαναέχει στύση αλλά δύσκολα θα εκσπερματώσει αν δεν έχει προλάβει το σώμα του να παράγει το απαιτούμενο σπέρμα.

3. Όσο μεγαλύτερο είναι το πέος τόσο καλύτερο είναι και το σεξ; Λάθος
Αυτό που μετράει πιο πολύ δεν είναι το μέγεθος του πέους όσο η η ποιότητα της στύσης. Γιατί τι να το κάνεις ένα τεράστιο πέος που δεν μπορεί να σηκωθεί ούτε με γερανό;

4. Ένα πέος σε στύση μπορεί να στραμπουληχθεί; Αλήθεια
Το γεγονός αυτό είναι αληθές σε περίπτωση που δεν προσέξετε και το σεξ είναι αρκετά δυναμικό και ζωώδες. Παρά την ευλυγισία του, το πέος μπορεί να πάθει από μια μικρή ζημιά (που θα επουλωθεί μέσα σε λίγες ημέρες) μέχρι και μεγαλύτερη που θα την καταλάβεις από τον πόνο που θα νιώθει και το μαύρο-μπλε χρώμα του.

5. Οι όρχεις έχουν πάντα το ίδιο μέγεθος; Λάθος
Συγκεκριμένα, στους περισσότερους άντρες ο αριστερός όρχις είναι μεγαλύτερος από το δεξί. Άλλωστε δεν πρέπει να ανησυχήσεις σε περίπτωση που ο αγαπημένος σου έχει έναν όρχι αφού το φαινόμενο είναι συνηθισμένο και δεν σημαίνει ότι ο καλός σου υστερεί κάπου ή ότι δεν είναι γόνιμος.