Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Θα τρελαθούμε εντελώς...

Μετά τα πρόσφατα κρούσματα βιασμών σε Πτολεμαΐδα και Ηράκλειο Κρήτης και λίγες ημέρες μετά την επίθεση εναντίον τουρίστριας στη Σαντορίνη, άλλη μία σχετική υπόθεση ήρθε στο φως, έπειτα από καταγγελία 19χρονης φοιτήτριας στο Αλεποχώρι.

Η άτυχη κοπέλα, σύμφωνα με όσα παραθέτει στο περιεχόμενο της καταγγελίας της, γνωρίστηκε πριν από μία εβδομάδα με 23χρονο άνδρα ενώ παραθέριζε στην περιοχή. Ο νεαρός είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της, χωρίς ωστόσο -όπως υποστήριξε με έμφαση- να προχωρήσουν σε τίποτα περισσότερο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας τον ακολούθησε στο αυτοκίνητό του και πήγαν μαζί σε ερημική παραλία στο Αλεποχώρι. Παρ’ ότι η ίδια είπε στον «φίλο» της ότι δεν ξέρει καλό κολύμπι και πως φοβάται να ανοιχτεί στη θάλασσα, αυτός την παρέσυρε σιγά-σιγά σε βαθύτερα νερά και όταν πια είχαν απομακρυνθεί αρκετά από την παραλία, της πρότεινε να συνευρεθούν μέσα στο νερό!

Η φοιτήτρια αρνήθηκε και του ζήτησε, όπως είπε στους αστυνομικούς που την εξέτασαν, να τη βοηθήσει να βγουν από τη θάλασσα και να φύγουν. Τότε ο «αφιονισμένος», εάν επαληθευτεί η καταγγελία, δράστης τής είπε χωρίς περιστροφές ότι θα την αφήσει να πνιγεί, αν δεν κάνει ό,τι ακριβώς της έλεγε. Μην έχοντας άλλη διέξοδο και άλλη επιλογή, η άτυχη κοπέλα υπέκυψε, παρ’ ότι εξακολουθούσε με ικεσίες αλλά και με απωθήσεις να τον αποτρέψει.

Και βέβαια, αμέσως μόλις βγήκαν έξω, η πρώτη επιλογή της ήταν να καταφύγει στην αστυνομία και να καταγγείλει τη σε βάρος της σεξουαλική επίθεση. Από την αστυνομία ζητήθηκε να γίνει ιατροδικαστική εξέταση, ενώ ο φερόμενος ως δράστης ακόμη αναζητείται.