Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Εσύ μιλάς βρώμικα.. ;;;

Είσαστε αρκετό καιρό μαζί. Τον αγαπάς, τον λατρεύεις και τον θέλεις σαν τρελή. Το σεξ είναι καταπληκτικό μαζί του, ή σχεδόν καταπληκτικό. Πριν είναι αργά ανάλαβε δράση και βάλε λίγο αλατοπίπτερο στη ζωή σου. Τουλάχιστον στα... λόγια. Και μην φοβάσαι δεν θα σου κάψει τη γλώσσα! Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο θάρρος και πρακτική.Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Όλη η δυσκολία βρίσκεται στην αρχή. Γιατί, γεγονός είναι ότι εκείνος φοβάται μην σε προσβάλει και 'συ φοβάσαι μην παρεξηγηθείς.

Και είναι λογικό. Όταν κάποιος ζητάει να του μιλήσεις βρώμικα, δεν είναι εύκολο να καταλάβεις τι έχει στο μυαλό σου. Αν τα πεις χύμα, μπορεί να τα πάρει. Και μέχρι πού μπορεί να φτάσεις; Να κάνεις πράξη τα λόγια σου, ή να σταματήσεις εκεί; Οι άντρες που τείνουν να αντιδρούν αρνητικά στην προοπτική των "βρωμόλογων" την ώρα του σεξ, προέρχονται συνήθως από παραδοσιακές, συντηρητικές οικογένειες όπου το σεξ θεωρούνταν κακό και τα καλά κορίτσια δεν έλεγαν ποτέ κακές λέξεις.

Ακόμα κι όσοι άντρες είναι πιο ανοιχτοί σε τέτοια θέματα, δυσκολεύονται να μιλήσουν πρόστυχα στη σύντροφό τους, ή να ακούσουν την ίδια να μιλάει έτσι. Φαίνεται άξεστο, αλλά γι' αυτό και δουλεύει: μας κάνει να νιώθουμε άβολα κι αυτό μπορεί να κάνει καλό στις ερωτικές μας στιγμές. Αν βρίζεις σαν λιμενεργάτης, δεν θα του κάνει εντύπωση να σ' ακούσει να μιλάς έτσι και στο σεξ. Αν όμως το παίζεις άβγαλτη δημοσίως, κρατώντας την φλογερή πλευρά σου αποκλειστικά για το κρεβάτι, λίγες βρωμοκουβέντες αρκούν για να πάρει αμέσως φωτιά.