Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Άλλο ένα "Τέρας"

Του άρεσε να βλέπει φωτογραφίες και βίντεο με παιδική πορνογραφία, ενώ δημοσίευσε και στο Ιντερνετ φωτογραφίες που απεικόνιζαν ανήλικα κορίτσια μόλις λίγων ετών σε hard σκηνές. Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν τα ίχνη του και τώρα ένας 37χρονος Θεσσαλονικιός έχει σοβαρά μπλεξίματα με την ελληνική Δικαιοσύνη, αφού η παιδική πορνογραφία διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του 37χρονου Θεσσαλονικιού εντοπίστηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο από την ολλανδική αστυνομία. Τότε ήταν που ο ανεπάγγελτος, όπως δήλωσε, άντρας είχε δημοσιεύσει σε ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο επτά φωτογραφίες σχετικές με πορνογραφία ανηλίκων. Οι φωτογραφίες ήταν αρκετά σκληρές και προκάλεσαν το ενδιαφέρον των αστυνομικών, οι οποίοι άρχισαν να αναζητούν τον κάτοχό τους. Οι ελληνικές αρχές ενημερώθηκαν από τη Europol ότι ο καταζητούμενος βρισκόταν στην ελληνική επικράτεια και το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανέλαβε την έρευνα για τον εντοπισμό του.

Προχθές το μεσημέρι κλιμάκιο αστυνομικών, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, έκανε έφοδο στο σπίτι του 37χρονου ανακαλύπτοντας ένα... αξιοζήλευτο για τους λάτρεις του είδους υλικό παιδικής πορνογραφίας. Για να φτάσουν οι «Ράμπο» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην πόρτα του σπιτιού του 37χρονου προηγήθηκε πολύμηνη έρευνα που πέτυχε διάνα. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι 400 αρχεία (φωτογραφίες και βίντεο) υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και δύο εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.