Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Η ταρίφα, τα κορίτσια και τα ραντεβού!!

Ακριβό ήταν το τίμημα για ένα βράδυ με μια κοπέλα, αλλά φαίνεται ότι πολλοί ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν για να περάσουν μαζί με ένα κορίτσι που βγαίνει στο γυαλί! η «ταρίφα» που έπρεπε να καταβάλει όποιος επιθυμούσε να περάσει λίγες ώρες μαζί της ανερχόταν στο ποσό των 1.100 ευρώ. Τόσα ζήτησε ο διακοσμητής-προαγωγός της από τον αστυνομικό που προσποιούμενος τον πελάτη του τηλεφώνησε και ζήτησε να του στείλει τη «φίρμα» που διέθετε.

Οπως αποκάλυψε στην «Espresso» ανώτατος αξιωματικός, «όταν ο αστυνομικός τηλεφώνησε στον προαγωγό, εκείνος του είπε ότι θα του στείλει τη "φίρμα" του, η οποία όμως ήταν ακριβή. Μάλιστα, παρά το παζάρι ο διακοσμητής-προαγωγός δεν μπόρεσε να κάνει καλύτερη τιμή καθώς όπως είπε οι επώνυμες κοστίζουν. Ο αστυνομικός δέχτηκε, τα χρήματα προσημειώθηκαν, πήγε στο δωμάτιο και περίμενε. Οταν ήρθε η κοπέλα του είπε να της δώσει τα χρήματα για να ξεκινήσουν. Μόλις τα πήρε, ένας συνάδελφος που είχε κρυφτεί στην ντουλάπα βγήκε και της πέρασε χειροπέδες».

Μόλις η ξανθιά καλλίγραμμη κοπέλα κατάλαβε τι είχε συμβεί, έπαθε υστερία. Φώναζε, χτυπιόταν, έκλαιγε και παρακαλούσε τους αστυνομικούς να την αφήσουν. «Θα καταστραφώ... Η καριέρα μου θα τελειώσει. Δεν είναι έτσι όπως φαίνεται... Πρόκειται για παρεξήγηση» έλεγε με αναφιλητά, ενώ τη μετέφεραν στο περιπολικό όπου την περίμενε και ο οδηγός της. Ο άνθρωπος που την είχε πάρει από το σπίτι της στην Εκάλη για να τη μεταφέρει στο ξενοδοχείο.

Έκαναν κάστινγκ πορνείας
Μέσα από καταλόγους, αποφάσισαν για την κοπέλα με την οποία θα περνούσαν λίγες ώρες μαζί της. Τα κίνητρα πολλά για τις κοπέλες και κυρίως οικονομικά. Ο 50χρονος έρχονταν σε τηλεφωνική επαφή με τους πελάτες και ανάλογα με τις επιθυμίες και τα γούστα του καθένα αποφάσιζε και ποια κοπέλα θα στείλει. Τις περισσότερες φορές ωστόσο, πλάσαρε τις επώνυμες καθώς το κασέ ήταν μεγάλο και το ποσοστό του κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Ηδη η 31χρονη έχει αποκαλύψει στις αρχές αρκετά για την «επιχείρησή» του, τους φίλους και τους πελάτες του, ενώ στοιχεία για τη δράση του έχει δώσει και ο 50χρονος που παρέλαβε την κοπέλα από το σπίτι της, και την μετέφερε στο ραντεβού της στο Λουτράκι.

Ο 50χρονος οδηγός φέρεται να ήταν αρκετό καιρό στη δούλεψη του διακοσμητή και να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα που προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», το ανερχόμενο ταλέντο της ελληνικής τηλεόρασης, η ξανθιά καλλονή που εμφανιζόταν σε life style μεσημεριανή εκπομπή, κατά την παραμονή της στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου παραδέχτηκε ότι ερχόταν σε ερωτική συνεύρεση με ευκατάστατους άντρες, τόσο από την Αθήνα όσο και από άλλες γειτονικές πόλεις, καθώς όπως φαίνεται να ισχυρίστηκε «για να μπορέσεις να κρατηθείς στο star system πρέπει να έχεις πολλά λεφτά».