Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

«Ηρθε η ώρα για τις απαραίτητες ανατροπές»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από την Πάρο, όπου βρέθηκε για τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Μας πονάνε όλα αυτά τα γεγονότα και αυτές οι απαράδεκτες συμπεριφορές που βλέπουμε στον πολιτικό βίο του τόπου τα τελευταία χρόνια. Συμπεριφορές απαράδεκτες, που πληγώνουν την υπερηφάνεια μας και πλήττουν την αυτοπεποίθηση του ελληνικού λαού», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου, με αφορμή την υπόθεση της Siemens και άλλες που ήρθαν στη δημοσιότητα.

«Ήρθε η ώρα, ωρίμασε η ώρα, για τις απαραίτητες ανατροπές σε ένα πολιτικό σύστημα που ανέχεται, ακόμα και επιβραβεύει πολλές φορές την αδιαφάνεια, τη διαφθορά και την ατιμωρησία. Ήρθε η ώρα, ωρίμασε η ώρα, να ξεπεράσουμε την κρίση. Να ανακτήσουμε το κύρος του πολιτικού συστήματος. Να ξεπεράσουμε την κρίση των αξιών, που ταλανίζει τον τόπο και δεν αφήνει την Ελλάδα να πάει μπροστά», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Μπορούμε να τολμήσουμε να καθαρίσουμε το τοπίο, τον δημόσιο βίο του τόπου μας, από όλες εκείνες τις υποθέσεις που συγκλόνισαν. Να λάμψει η αλήθεια, να νικήσει το φως και το αίσθημα Δικαιοσύνης», πρόσθεσε, διαβεβαιώνοντας τον λαό ότι το κόμμα του και τη βούληση έχει και τις αποφάσεις τους έχουν πάρει.

«Μπορούμε μαζί να σχεδιάσουμε ένα διαφορετικό μέλλον. Ένα μέλλον ασφάλειας, σιγουριάς, δημιουργικότητας για εμάς και τα παιδιά μας», κατέληξε.