Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Χοντρός καβγάς της Ντόρας με το Μαξίμου...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, εκδηλώθηκε σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στην υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη και το Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή τις αλλαγές των περιφερειαρχών που ορισμένες μπορεί να ανακοινωθούν και σήμερα από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Η κ. Μπακογιάννη έγινε έξαλλη όταν πληροφορήθηκε ότι μεταξύ αυτών που αντικαθίστανται ήταν και ο -προσκείμενος στην ίδια- περιφερειάρχης Αττικής Χαρ. Μανιάτης. Ο κ. Μανιάτης θα αναβαθμιζόταν τοποθετούμενος κατά πάσα πιθανότητα γενικός γραμματέας υπουργείου. Για τη θέση του προοριζόταν ο... (εξάδελφος του πρωθυπουργού) Κώστας Δόλογλου, κατόπιν πρότασης του Γ. Αγγέλου.

Όμως η κ. Μπακογιάννη σε επικοινωνία της με το Μαξίμου και τον Πρ. Παυλόπουλο έθεσε "βέτο" στην απομάκρυνση του Χ. Μανιάτη από την θέση του Περιφερειάρχη Αττικής -που πέραν των άλλων είναι σημαντική και για τις εκλογές στην Α' Αθηνών- επιπλήττοντας και τον ίδιο διότι συναίνεσε σε κάτι τέτοιο. Τώρα, μένει να φανεί ποια πλευρά θα υπερισχύσει διότι η σύγκρουση έχει και τη σημειολογία της για την αναμέτρηση που διεξάγεται μεταξύ "μητσοτακικής" και "καραμανλικής" πτέρυγας εν όψει της επόμενης μέρας των εκλογών....