Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

''Το Φτυάρι της ζωής σου''.

Tου ζήτησαν λέει, να παρουσιάσει το ''Πάρτυ της ζωής του'', γιατί ο Παυλόπουλος βαρέθηκε να χορεύει πλέον καρσιλαμάδες, πριν τα δελτία, άσε που αυτή του ηενασχόληση, του κόβει πόντους από το κύρος του, όταν συναλάσσεται μέ κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες του τόπου, τύπου Πλεύρη, Μανώλη, Αδωνη, Παπακώστα, Κουλούρη κα. Το συζήτησε επί μακρόν, ο γνωστός φτυαρολόγος-τιποτολόγος, πλην όμως δεν τονικανοποίησε το οικονομικό -καθότι ιδιαιτέρως...συμβολικόν- και είπε ''ουχί αρνούμαι..

''Θεωρητικώς, ο κύριος αυτός, υπήρξε μέγας διώκτης των εκπομπών ''ντιριντάχτα'',όπως τις χαρακτήριζε, πλην όμως, μετά την κριτική, ήταν τακτικότατος θαμών τους, όπου έπινε και χόρευε με νεανικό κέφι. Εγώ διαφωνώ, τώρα, μ αυτήν την κάθετη άρνηση, στο τηλεμιούζικαλ του Αλτερ. Κακώς, να πάτε.

Το κακό το πολεμάς από μέσα. Αυτό κύριε Π. εσείς, το γνωρίζετε καλά, από τη μακρόχρονη και χρυσοπληρωμένη θητεία σας, (αλήθεια, τα πολεμούσατε τότε;) σταριάλιτι, τηντρας τιβι και τους πρωταγωνιστές της, που τόσο αγαπήσατε...(Θυμάστε; Υπό την αιγίδα παρουσιαστών-στριών, που υπηρετούσατε, με αυταπάρνηση και πάθος ασίγαστο και στη συνέχεια βρίζατε καθημερινά, από κάθε νέο σας πόστο. Επειδή, άραγε, ''πουλούσε''; Ποιός ξέρει;) Η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΟ..ΠΑΝΕΛ. Ευτυχώς, πού μετά την ευδόκιμον υπηρεσία σας, στα μεσημεριανά πάνελ Λιβανίου και Σκορδά, (όπου ''πουλήσατε'' και το περίφημο μπαούλο σας, το γεμάτο από τη δράση, που προαναφέραμε), αναβαθμίστηκε η ταλαιπωρημένη αισθητική σας.

Κι έτσι, ''έντεχνος'' και ''ποιοτικός'' πλέον και αγκαλιά με το φτυάρι, ζήσατε το όνειρό σας. Του νεκροθάφτη! Κι όπως πάντα, τις παρουσιάστριες των εκπομπών που συμμετείχατε, τις κατηγορήσατε -κιαυτές- με το που βγήκατε...εκτός υπηρεσίας τους. Μέχρι τώρα, δεν ακούγατε, δε βλέπατε, δε μιλούσατε. Ποιό ζωάκι, μου θυμίζει αυτό; Γιατί σνομπάρατε το ''Πάρτυ''; Αφού του ταιριάζετε απόλυτα.. Τον τίτλο λίγο θα πειράξετε..

''ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ''

Ξανασκεφθείτε το.