Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Αρχίζουν οι φήμες..

Και τώρα θα μας φάει το μαύρο σκοτάδι… σήμερα είναι η τελευταία μέρα για την δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων. Από αύριο θα ξεκινήσει ένα όργιο φημών και ο καθένας ανάλογα με το τι προπαγάνδα θα θέλει να κάνει θα λέει την δική του εκδοχή.

Θα δούμε το ΠΑΣΟΚ να ανοίγει την ψαλίδα σε μια διαφορά που θα είναι πάνω από 15% και την ΝΔ να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα ξεπερνώντας το ΠΑΣΟΚ κατά 1,5%. Οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι σε ότι ακούμε και σε ότι διαβάζουμε από εδώ και πέρα (όχι ότι οι δημοσκοπήσεις είναι αλάνθαστες ή δεν περιέχουν και την προπαγάνδα, αλλά είναι «άλλης» ποιότητας από τις διάσπαρτες ανώνυμες φήμες, ξέρουμε δηλαδή ποιος το λέει άρα φανταζόμαστε και τα γιατί.)

Προς το παρών οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον τύπο δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναικοντά στην αυτοδυναμία ενώ η επόμενη βουλή θα έχει πέντε κόμματα, αν και δεν αποκλείεται να έχει έξι ή τέσσερα μιας και οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι λίγο κάτω από το 3% και ο ΣΥΡΙΖΑ λίγο πάνω από το 3%. Η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων είναι ανάμεσα στο 6% και στο 7,5% και το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα βγάλει 153 βουλευτές.