Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Η Τουρκία αντίπαλος της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ

Η Τουρκία θα είναι τελικά η αντίπαλος της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στον νοκ άουτ προημιτελικό αγώνα της Παρασκευής, από τον οποίο θα κριθεί ποια ομάδα θα προκριθεί στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης.

Οι γείτονες ηττήθηκαν με 69-67 από την Σλοβενία το βράδυ της Τετάρτης, έπειτα από συγκλονιστικό παιχνίδι, με αποτέλεσμα να τερματίσουν δεύτεροι στον όμιλό τους και να διασταυρωθούν με την Ελλάδα, που είχε τερματίσει στην τρίτη θέση του δικού της ομίλου.

«Η Τουρκία στηρίζεται στο τρίπτυχο πειθαρχία, ομαδικότητα και σκληρή άμυνα», επισήμανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιόνας Καζλάουσκας, μόλις έγινε γνωστός ο επόμενος αντίπαλος της Εθνικής. Όλοι οι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν στο Κατοβίτσε, αρχής γενομένης από το απόγευμα της Πέμπτης. Στο πρόγραμμα την Πέμπτη θα γίνουν οι αγώνες Ρωσία-Σερβία (7.15μμ) και Γαλλία-Ισπανία (10.00μμ).

Την Παρασκευή πέρα από την αναμέτρηση Τουρκίας-Ελλάδας (7.15μμ) θα έχουμε και τον αγώνα Σλοβενίας-Κροατίας (10.00μμ). Οι νικητές των τεσσάρων αναμετρήσεων θα είναι αυτοί που θα προκριθούν στα ημιτελικά και θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο διεκδικώντας το κύπελλο και τα άλλα μετάλλια της διοργάνωσης.